Donationer

evan-kirby-101570-unsplash

Varför arbetar jag donationsbaserat?

Den lyckligaste dagen i mitt liv var den då jag insåg att jag kan ge min själ och mitt hjärta fullt mandat att styra mitt liv. Egentligen var det inte en dag utan en process som skedde då jag gjorde en utrensning av mina saker enligt KonMarimetoden.

Alla människor har en kompass i sitt hjärta och om vi lyssnar till den kan vi åstadkomma storverk i våra liv. Just nu säger min kompass att jag ska arbeta gratis. Jag har insett att jag kan göra mig av med mycket rädslor som håller mig tillbaka genom att släppa taget om kontrollen i mitt liv. Genom att skapa från själ och hjärta kan jag ge min kunskap som en gåva till den som är intresserad och vill ta emot samtidigt som jag själv utvecklas.

Hur fungerar ett donationsbaserat arbete? 

När du bokar en konsultation hos mig är det i grunden gratis. Det finns ingen förväntan att du måste betala något. Det här öppnar för att alla som behöver Feng Shui i sina liv kan få hjälp oavsett ekonomiska förutsättningar. Samtidigt är jag fri att ta uppdrag som inspirerar mig.

Många jag möter känner tacksamhet eller inspiration och vill gärna ge något tillbaka. Genom frivilliga gåvor har jag möjlighet att betala för mat, hyra och allt vi behöver pengar till i världen.

Vill du stötta mig ekonomiskt?

Vem som helst kan när som helst stödja mig ekonomiskt genom att skänka en frivillig gåva. Kanske har jag gjort ett hembesök hos dig, skrivit en text eller delat en bild som inspirerat. Jag är otroligt tacksam till er som vill bidra till att jag kan fortsätta med mitt arbete. Du kan antingen skicka pengar till mitt swishkonto eller föra över pengar till mitt bankkonto.

Swish: 0731811751
Bankkonto: 9024-9240760 Länsförsäkringar
Skriv ”gåva” i meddelandet så kan jag lättare bokföra gåvan och redovisa till skatteverket.

I fred, kärlek och tillit
Isabell


Foto: Evan Kirby